.:. Aitoc's Avon - Odotuspäiväkirja, 4.pentue .:.
Kuvakertomus: Tanskassa.

18.11.2007
.:. Pedillä huomattiin tipat, Sannin juoksut olivat alkaneet. Ei taaskaan hullua odottamista vaan jälleen yllätyksenä. ;)
.:. Sanni astutetaan Tanskassa upealla ihailemallani uroksella Oskarilla!

27.11.2007
.:. juoksun 9vrk.
.:. Otettu ensimmäinen proge.
.:. Matkalle saattaa liittyä pentu kaveriksi takaisin Suomeen päin. Matkasuunnitelma hieman vielä auki; joko Jaakko Sannin kanssa lentokoneella tai me molemmat Sannin kanssa laivalla.

28.11.2007
.:. juoksun 10vrk.
.:. Progetulos eiliseltä 1.1 eli ei niin mitään voi taaskaan sanoa. Huomenna uusiksi.

29.11.2007
.:. juoksun 11vrk.
.:. Aamulla proge ja heisimatolääkitys. Sannin vuoto edelleen tummahkoa, värkki on turpeampi. Kääntää hieman, ei voimakkaasti. Progetulos illalla saatuna: 2.1 eli on lähtenyt nousuun!
.:. Varattu laivamatka, kuljemme Rostockin kautta, saadaan talvilomamatka samalla. :) Lähtö perjantaina 30.11 illalla, perillä Kibaekissa su-aamuna, paluu tiistai-aamuna Rostockista, kotona keskiviikkoaamuna. Pentu ei pääse matkaan mukaan rokotusten puuttumisen takia.
.:. Ostettu matkaa varten kitkarenkaat.. ;)

30.11.2007
.:. juoksun 12vrk.
.:. Vaihdettu kitkat alle Saksan takia, tarkistettu vielä useaan otteeseen että kaikki on varmasti kunnossa Sannilla matkaa varten.
.:. Länsisatamaan kahdeksaksi, laivaan yhdeksän aikoihin, liikkeelle lähdettiin kymmeneltä. Sanni aivan innoissaan, juoksi häntä pydessä laivalla ja otti laivan sängyn heti omakseen. ;)
.:. Vuoto tummahkoa, hieman mattaisempi väri jo. Kääntää häntää jo enemmän.

2.12.2007
.:. juoksun 14vrk.
.:. Matka meren yli ja Saksan halki Tanskan puolelle sujui hyvin hauskan koiramatkalaisen kanssa, Sanni oli ihmeissään kaikesta mitä tehtiin, kovin innoissaan ja iloinen omasta ikiomasta huomiostaan. :)
.:. Aamulla Oskarin luokse, poika oli todella kiinnostunut ja pienen touhuamisen jälkeen astutus onnistui ja pariskunta oli kiinni peräti 30min. Sanni putsasi itsensä ja kannettiin autoon.
.:. Illalla uudestaan Oskarin tykö, pariskunta oli tällä kertaa kiinni noin 20min.

3.12.2007
.:. juoksun 15vrk.
.:. Aamulla Oskarin luokse, viimeinen astutus ennen kotimatkaa, pariskunta oli kiinni jälleen 20min. Nyt vain odotellaan sitten taas. :)

15.12.2007
.:. 13vrk.
.:. Sannin kanssa saa hieman keskustella lenkillä että mihin suuntaan oltiinkaan menossa, kuinka pitkästi ja millä vauhdilla. Metsässä kulkee kuitenkin ripeästi.
.:. Ruokaa hieman närppinyt, kuitenkin syö kaiken.

17.12.2007
.:. 15vrk.
.:. Sanni oksensi iltalenkillä kahdesti. Muutenkin meno oli taas sellaista perässä vedettävää mallia muutamissa kohdin.

30.12.2007
.:. 28vrk.
.:. Ollut syömättömyyttä (mikään ei meinaa kelvata) ja hihnassa ei ole mukavaa kävellä (täysstoppi). Hieman metsässäkin jäädään joskus istumaan paikalleen ja odottamaan ikään kuin joku tuon kantaisi. ;) Oksentelua muutamaan otteeseen.
.:. Ultraan ei olla menossa ellei olla aivan hakoteillä onko siellä jotain vai ei. Voihan sitä röntgata sitten loppumetreillä. Limavuotoa ei ole saatu edelleenkään ollenkaan kiinni, kupeet näyttäisi ihan hieman laajenneen, painoa ei ole tullut muutamaa sataa grammaa enempää.

8.1.2008
.:. 37vrk.
.:. Sanni on selvästi saanut pulleutta masuunsa, paino on noussut kilon - pari, en katsonut tarkkaan paljon oli ennen astutusta, normi 17kg, muutama päivä sitten reipas 19kg. Senttejä on tullut jonkin verran, niitäkään ei tällä kertaa katsottu kovin tarkkaan, luotetaan enemmän vain siihen miten Sanni venyy.
.:. Ruokahalu oli olematon pitkän aikaa ja oltiin jo aivan huolesta soikeana että kuihtuu koko Sanni pois ja joudutaanko taas menemään siihen että annetaan vaan sydäntä. :D Nyt kuitenkin jo päivien ajan ollut suht hyvä ruokahalu, kerrallaan ei välttämättä syö koko annosta, mutta pienissä osissa kyllä. Eilen alettu antamaan jo penturuokaa.
.:. Limavuoto huomattiin muutamia päiviä sitten, niukkaa. Kovin on nuutunut ja hellyydenkipeä. Lenkkeily onnistuu suht hyvin kun osaa vetää oikeista vivuista. ;)

11.1.2008
.:. 40vrk.
.:. Sannin paino reilu 20kg. Ruoka maistuu oikein hyvin, nappuloita kovina, liotus lopetettiin muutama päivä sitten kun huomioin että kovana ne maistuu taas paremmin.
.:.

Sanni.


Sanni, Alma.


26.1.2008
.:. 55vrk.
.:. Ei ole tullut päivitettyä, on ollut sellaista 'Sanni syö, Sanni ei syö Sanni syö ..' pelleilyä. :) Välillä menee turvotettuina, välillä kovina, toisinaan syödään itse, välillä on annettava kädestä nappula kerrallaan. Taidelaji.
.:. Pennun / pentujen liikkeet tuntuu, muljahduksia. Olin todella huolissani kun liikkeitä ei tullut 'normaaliin' aikaan (vrt kaikkiin meidän edellisiin), mutta sieltä ne sitten kuitenkin lopulta ja onhan tuo turpea. Kuulee vaan näistäkin jotka lihoo ja mitat paisuu ja suurta huijausta vaan.
.:. Paino on tosin jäänyt paikalleen (reilu 20kg), masu kasvaa (64cm), rinnus pysyy about samana (73cm), mutta tisuissa on maitoa jo niin että riittäisi armeijalle. Voi Nunnua. :)
.:. Eilen läähätti ja petasi vaatehuoneessa. Lämmöt katson kerran päivässä, ovat siinä about 37.7 - 37.8'c tienoilla.

29.1.2008
.:. 58vrk.
.:. Sannille ei ruoka maistunut, oksensi vaahtoa aamupäivällä. Illasta söi aikuisten nappulaa kipollisen, oksensi myöhemmin hieman. Paha olo raasulla. :(

1.2.2008
.:. 61vrk.
.:. Ruoka maistuu, kovat nappulat. Pennut myllää, lämmöt 37.7'c tienoilla. Ei hetkeen ole varmaan tapahtumassa.
.:. Pentulaatikossa muutamaan otteeseen petailtu.
.:. Ai ei tapahdu. Myöhään illalla saatu lämmönlasku kiinni. :) Kolmesti mitattuna aina 36.7'c.

2.2.2008
.:. 62vrk.
.:. Aamulämpö 36.6'c, Sanni oli myllännyt pentulaatikon aika tehokkaasti yöllä ja pyrkii vaatehuoneeseen piiloon. Sänkyjen aluset myös kaivellaan, hyvästi jo rupsahtanut parkettilattia.
.:. Oksentelua aamulla. Tuskainen ja hakee turvaa mun sylistä.
.:. Päivän mittaan läähättelyä, petaamista ja levottomuutta. Klo 22.30 edelleen ollaan yhtenä kappaleena. :)

3.2.2008
.:. 63vrk.
.:. Kahden aikaan saimme myrskyisässä säässä käydä tihentyvästi ulkona (5-10min välein).
.:. Pentuvesi lörähti makuuhuoneen lattialle yhden voimakkaan supistuksen jälkeen klo3.34.