.:. Aitoc's Avon - Tammikuu 2007 .:.

13.1.2007

Niin. Ei sitä oikein muuta voi todeta kuin että taisi se Sanni tehdä kisoissa sitä mitä pyysinkin. Ts, tuli kepeiltä pois vaikka oli menossa oikeasta kohdin pujottelemaan, hyppäsi hoplaahyppynsä koska näytin käsimerkillä että niin tehdään (eri asia tietenkin, voisiko vaikka käyttää ajattelukykyään ja miettiä, hm, olemme kisaradalla, täällä ei ehkä temputella kesken kaiken? ;)) ja ei Sanni nähnyt sitä putken suuta, sen sijaan vieressä oli peräti kaksi numerokylttiä mitkä piti ehdottomasti hakea mamille. Sääli ettei ne lähteneet mukaan..

Eli kymppi (oma laskutaito antoi 15, ei taida musta tulla tuomaria, tai ainakin tulee suhteellisen tiukka sellainen jos on tullakseen ;)) ja yliaikaa, mikä sinänsä oli todella sääli, Sannilla oli vauhtia oikein reippaasti! Yllättäen kepeillä ja putken luona syötiin sekunteja. Kepeille tosiaan piti mennä hyvin erikoisella tavalla koska en halunnut riskeerata sitä heittämällä Sannia ensimmäiseen väliin, menimme siis oikealle puolelle peruuttaen ja tilaa ei sitten jäänyt. Sanni kun tuppaa pilaamaan aloituksen jos en anna rauhaa sitä aloittaa. Se oli siinä ja siinä, mun silmään näytti kuin Sanni olisi ollut kakkoskepin kohdalla, ei kummassakaan välissä, yleisöstä sain saarnan - ;) - kun vedin Sannin oikeasta välistä pois. Tiedä sitten. Jälkiviisaana olisi pitänyt antaa mennä vaan, virhe siitä olisi tullut samalla tapaa kuin nytkin tuli, jos olisi ollut tullakseen.

Putkelle menossa olin Sannin edellä, senkin tajusi nyt jälkikäteen/ kun näki kuinka muut meni. Me suoritettiin rata ihan alkupäässä. Ja jos olen liikaa edellä/ liian lähellä putken suuta, Sanni ei suorita putkea. Heh, hassu koira. Toisaalta kun tajusin että nyt se hassu katsoo vaan mua eikä ollenkaan sinne putkelle, nostin käden liian ylös ja siinä se hoplaa sitten oli. ;) Takapakkia ja putkeen, Sanni loikkasi sivuttain yli ja päätti yrittää noutaa ne kyltit. Rataan olen muuten tosi tyytyväinen; vauhtia ja intoa oli paljon, Sanni ei karannut lähdöstä ja kuunteli hurjan hyvin. Seuraavissa kisoissa sitten ensi viikonloppuna tsempataan!

Sannin treeneissä maanantaina oli joulukunto alla ja huh kun otti koville. Kepeillä saatiin todella onnistuneita suorituksia, sen lisäksi niitä ihan emämokia. Ilonan treeneissä pienellä perspotkulla (kiitos Ilona-kouluttajalle ;)) sain Iitun suorittamaan esteet todella vauhdilla ja tyylillä, oma ohjaus on vaan, hm, hieman jostain. Tsemppiä tsemppiä itselle. :) Ilona pujottelee oikealta puolelta tosi hienosti kepit, väärä tökkii edelleen. Sannin kanssa otin keppien tehotreenin Ilonan treenin päätteeksi, avokulmista ja täysin sokeasti kiertäen, meni oikein mallikkaasti. Ainut ongelma että ei malttanut loppuun asti, meni varmaan pää pyörälle siinä vauhdissa. Heh.

19.1.2007

Sanoja ei löydy. On vain ikävä. Suuri suru ja yksinäiset kyyneleet.

Lepää rauhassa Rakas.
Enää ei ole kipuja.

Sinua ikuisesti kaivaten..

.:.

Sateenkaarisilta.