.:. Aitoc's Avon - Tammikuu 2006 .:.

11.1.2006

Vihdoinkin uudistus sivuille. Tein nämä hetken mielijohteesta muutaman illan kuluessa, ja hyvin mahdollista, että sivut kokevat pian jo uutta ilmettä. Toisaalta nämä voisivat olla täällä nyt talven ajan, keväällä uudet. Tiedä sitten. :)

Sivut on testattu toimiviksi Mozillalla ja IE'llä. Jos ongelmia ilmenee niin ilmoitelkaa. Muutenkin tyyli vaihtui taas erilaiseksi, halusin kokeilla, kuinka saan koodattua tällaiset, ja tällä kertaa tein kaiken alusta loppuun itse. Aikaisemmissa sivuissa Jaakko on ollut koodari, minä olin vain suunnittelija ja hienosäätäjä. ;)

Olimme viime viikon mökillä. Perjantaina kävimme Turussa Alman kanssa, lauantaina Lohjalla agikisoissa Sannin kanssa. Kisat sujuivat oikein kivasti ollakseen ensimmäiset. Tein samoja virheitä, mistä mulle on harkoissakin mainittu ;), mutta kyllä se tästä hiljalleen. Sijoitus 5/15, vitosen saimme. Aikaa jäi runsaasti. Sunnuntaina oli Kaarinassa tollerilenkki. Mukava lopetus siis omalle lomalle. Jaakko lomailee edelleen ja onkin ollut nyt muutaman yön toisella mökillä. Huomenna saamme jälleen porukan kasaan.

Sivut siirtynevät nettiin niin, että kirjoitan lisäkuulumisia vielä.

15.1.2006

Eilen oli taas agility ohjatusti pitkästä aikaa. Koiria oli mukavan vähän paikalla ja ehdimme tekemään kolme rataa, joista kaksi viimeistä olivat sama hieman eri lopulla. Itsenäisesti keppien sisäänmenoa hypyn jälkeen.

Ensimmäisessä radassa hyppy, puomi, puomilta hyppy vinosti oikealla, jonka jälkeen kaksi hyppyä vieretysten vinosti taas oikealla, ja siitä vielä yhdelle hypylle. Sai tehdä valssia ihan kunnolla. :) Sanoin jälleen liian myöhään käskyt (kisavideolta näkee myös, että pitäisi sanoa paljon selkeämmin ja aikaisemmin). Kolmesti tuon menimme ja viimeisellä kerralla Sanni pisti pelleillen, emmekä oikein saaneet suoritettua rataa oikein.

Toinen rata oli hyppy, vinosti vasemmalla hyppy, vinosti vasemmalla hyppy, vinosti oikealla hyppy, vinosti vasemmalla putki ja vinosti oikealla hyppy/ vikalla kerralla viimeinen hyppy vasemmalla. (ei näitä ilman kuvia oikein pysty selittämään)

Mukavat harjoitukset oli, kiitos Larille. :) Tänään käymme Tonin syntymäpäiviä viettämässä Toijassa, tytöt lähtevät tietenkin myös mukaan.

21.1.2006

Aivan ihanat ilmat olleet, rakastan kovaa pakkasta. :) Kunnolla kun pistää vaatetta päälle, niin ulkona pärjää oikein hyvin. Vielä kun on aurinko paistellut monen päivän lumisateiden jälkeen. Oi että.

Tänäänkin olemme reilusta -20'c pakkasasteesta huolimatta lenkkeilleet yhteensä kolmisen tuntia. Äsken kiersin rantareitin Sannin ja Alman kanssa, tytöt saivat olla vapaana lenkkipolulla, ei tule niin helpolla vilu. :) Heittelin tytöille lunta ja kahlasimme hangessa.

Lenkin ehdoton kohokohta oli, kun saavuimme rantapolulta tien varteen takaisin ja kulman takana meitä odottikin rusakko, joka ampaisi liikkeelle. Sanni ja Alma huomasivat otuksen ja ottivat lähtöasennon. Kutsuin molempia nimeltä, tollerit katsoivat rusakkoa, mua, rusakkoa, ja ihan selvästi huokaisivat syvään ja tulivat mun viereen. Tässä mitataan se oikea koulutusaste, eikös. ;)

Ilona on faijan luona yön yli kylässä. Päässyt rekkatytöksi taas pitkästä aikaa. Ilona tykkää. Täällä kotosalla tein illalla Sannille ja Almalle kuonoaktivointia: piilotin nameja olohuoneeseen ja saivat niitä sitten etsiä. Hienoa työtä, hauskoja junia olivat. :)