.:. Aitoc's Avon - Odotuspäiväkirja, 1.pentue .:.

18.5.2004
* Juoksut alkoivat lähes kaksi ja puoli viikkoa etuajassa, Belgiasta tulossa uros, mutta vasta kesäkuun puolivälin tienoilla. Nyt odotellaan ja katsotaan pääseekö uros jo aikaisemmin Suomeen.
* Matolääke annettu, Axilur, yksi tabletti illalla. Samalla madotettu Alma ja Ilona. Lääke pitää antaa vielä huomenna ja ylihuomenna. Sanni ei oikein pitänyt tabletista ;).
* Näillä eväillä astutus ajoittuu kesäkuun ensimmäisen viikon alkupuolelle (1.6.2004 14vrk)
* Illalla tuli vastaus Belgiasta: Bono (Copper and Brass's Zwemsauvoi) tulee Suomeen viimeistään 29.5.2004 ja viipyy viikon aina 5. kesäkuuta saakka. Jos Bonon omistaja ei pääse tulemaan, lähetetään tuorespermaa eli astutus on 95% varma, uroksena Bono :).

19.5.2004
* Sanni on niiiin rakastunut taas kaikkiin uroksiin. ..ja koko ajan kuono maassa, luonnollisesti ;).
* Matolääke annettu, Sanni otti lääkkeen pienen tappelun jälkeen, Ilona nielaisi tabut heti, Alma pyöritti pillereitä suussaan kymmenisen minuuttia ;). Ensi kerralla tahnaa, kiitos! =D
* Varattu silmäpeilaus 6.6.2004 Karkkuun springerinäyttelyn yhteyteen.
* Rokotukset perjantaina 21.5.2004.

20.5.2004
* Matolääkkeen kolmas ja samalla viimeinen päivä tällä erää. Sanni rouskutteli lääkkeet hyvin, Alman kanssa pieni taistelu, Ilonalla ei ongelmia.

21.5.2004
* Lentoliput varattu.
* Sanni rokotettu. Varmistettu samalla madotus: ennen astutusta, seuraava tiineyden puolivälissä (nämä kaksi kertaa vain Sanni), sitten pentujen syntyessä ja silloin madotetaan koko joukko.
* Haettiin Sannille Tapiolasta vakuutus, Agrian jalostuskoiran eläinlääkärikuluvakuutus. Nyt on turva odotusajalle ja synnytykselle :). Keisarinleikkaus maksaa nimittäin 440e, jos viikonloppuyönä pieneläinklinikalla.. en uskalla edes ajatella ;).

22.5.2004
* Sannista löytyi punkki (ei ollut kiinnittynyt)! Eilen Ilonalla oli punkki korvan takana. Harmittavaa on se, ettemme voi pistää koirille Expotia Sannin astutuksen takia, on myrkyllistä pennuille. Kiva punkkikesä tiedossa ;).

26.5.2004
* Robert ja Bono saapuvat perjantaina 28. toukokuuta kello 22.30, paluu 6.6.2004
* Minnan Keiju (Hedera's Lily Pad) astutetaan todennäköisesti myös Bonolla.
* Matolääke annettu. Annoin kaikille varmuuden vuoksi kun näytti kovasti siltä että viime kerralla oli matoja ulosteen mukana (kuolleita). Otan kaiken ihan varman päälle. Sanni ja Alma rouskuttivat lääkkeen hyvällä ruokahalulla, Ilonalle pistin kurkkuun ja nielaisi heti :).

27.5.2004
* Yöllä Sannista löytyi punkki! Jaakko hälytetty paikalle viiden maissa ;), sai punkkipihdit työkaverilta mukaansa. Homma hoidossa. Ei enää niityille ;).
* Lento on siirtynyt, perjantain sijaan Bono saapuukin vasta lauantaina kello 12.10 Suomeen. Sinänsä sama, lauantaina on vasta juoksun 11. päivä.
* Matolääke illalla. Vain Sannille, Alma ja Ilona lähtivät viikoksi Kiskoon.
* Yöllä Sannin häntä kääntyi kosketuksesta (peffan seudulle) ja vuoto ajoittain vaaleampaa. Tavara on aika iso ;).

28.5.2004
* Vuoto edelleen välillä vaaleampaa, häntä kääntyy kosketuksesta (hännän ja peffan seudulle). Tavara edelleen iso.
* Sannin masunympärys 48.5cm, rintakehän ympärys (leveimmästä kohtaa) 60cm.
* Sanni oli lenkillä todella kiinnostunut uroskoirista, jumitti ja olisi halunnut luokse. Voi Nunnu.. ;)
* Matolääke illalla.

29.5.2004
* Aamulla klo8 heräsin Minnan soittoon: "Oletko jo kuullut.."
Robert ja Bono myöhästyivät siis aamun koneesta, Suomessa 17.30 oleva kone oli täynnä, joten yritys on päästä Suomessa klo19 olevaan koneeseen.
* Robert ja Bono saapuivat kello 19.00. Ensivaikutelma Bonosta: rauhallinen ja upea! :)
* Kävimme iltalenkillä läheisellä niityllä. Sanni ja Bono tutustuivat, hieman etäistä, Sanni ei päästänyt lähelle. Kävelimme myös lähimetsässä lenkin, Robert näytti koulutuskikkoja meille :).

30.5.2004
* Juoksun 12. päivä.
* Heitin Bonon ja Sannin aamupissalle. Bono on upea ja todella tottelevainen! Seuraa koko ajan pihalla vasemmalla puolella, ei vedä, ystävällinen, halittava.. Olemme aivan myytyjä! :)
* Pientä leikkiä päivällä, pikkuhiljaa alkaa olla aika :). Illalla Robert sanoi, että veikkaa Sannin olevan valmis tiistaina, jolloin olisi juoksun 14. päivä. Todella toivon ettemme ole myöhässä. Kuulemma emme, koska vuodon väri on vielä punaista..
* Pidempi kävely (2-3h) Vaakkoissa, otin paljon kuvia sieltä. Bonon treenausta ja koirat leikkivät ihanasti yhdessä :).

31.5.2004
* Juoksun 13. päivä.
* Bono hyvin kiinnostunut Sannista, Sanni hyppää sohvalle karkuun, menee sängyn alle piiloon tai jotain muuta vastaavaa.
* Kävimme Minnan luona katsomassa Keijua ja muita koiria.
* Mökille kalastamaan. Bono mukana veneessä. Olin hetken Sannin kanssa siellä, sitten äiti tuli hakemaan ja menimme Kiskoon. Santtu hyvin kiinnostunut Sannista ;). Kaikki tykkäsivät Bonosta. Kukapa ei voisi pitää ;).
* Jalostustoimikunnan hyväksyntä pentueelle tuli tekstiviestinä Pirkolta :). Postittaa myöhemmin.

1.6.2004
* Juoksun 14. päivä.
* Vuoto vaalenee. Sanni ei vielä valmis, mutta pian.
* Yritimme astutusta aamulenkillä. Ei onnistunut, Bono ei halunnut astua, koska Robert oli vieressä (Robertin veikkaus). Yritimme astuttaa myös sisällä, ei onnistunut.
* Jaakolla klo12 autokoulu. Kun tulimme takaisin Jaakko vei Sannin lenkille, Robert Bonon, eri suuntiin. Kun tulivat sisälle, Robert meni parvekkeelle, minä jäin koirien kanssa. Bono innostui heti, Sanni käänsi häntäänsä sivuun. Muutaman hypyn ja kosiskelun jälkeen onnistui ja pariskunta oli kiinni 20 minuuttia! :) Sanni kiljaisi kun homma oli selvä ;).
* Ohjeita, että muistaa: Uros lopettaa kun ei jaksa enää, pitää olla kärsivällinen, astutus ottaa aikansa. Sanni kyljelleen kun ovat irrottautuneet, saa antaa nuolla mutta ei nousta. Makuulteen 15-30 minuuttia. Mitä kauemmin, sitä parempi.
* Illalla Suomenlinnaan, Bono ja Sanni mukana. Linda myös. Sanni pissasi ainakin 8 kertaa ;).

2.6.2004
* Juoksun 15. päivä.
* Bono todella kiinnostunut Sannista. Sannia ei kiinnosta pätkääkään.
* Yritimme astutusta aamulla, ilman tulosta. Bono yritti monta kertaa, Sanni käänsi hännän vain satunnaisesti pois. Ettei vain päivät olisi menneet jo ohi?!
* Päivällä astutus onnistui. Sanni ja Bono olivat 15 minuuttia kiinni. Sanni tärisi ja selkä nyki, kuulemma hyvä asia. Pistin Sannin jälleen putsaamaan itseään sohvalle puolen tunnin ajaksi.
* Illalla tein Sannin kanssa pitkän kävelyn -3½h-, Linda oli mukana. Sanni nautti kun pääsi hetkeksi eroon ahdistelevasta miehestä ;).
* Illalla Sanni kosiskeli Bonoa kovasti. Houkutteli matolle astutustouhuihin ;). Ei kuulemma kannattanut antaa koirien vehtailla, joten käskettiin Sanni ja Bono pois. (edellisestä astumisesta niin vähän aikaa..)
* Vuoto erittäin runsasta ja melko tummaa. Saattaa olla merkki astutuksen onnistumisesta (klinikkapalstalla sanottiin näin..). Toivotaan niin :).

3.6.2004
* Juoksun 16. päivä.
* Astutus aamulla ei onnistunut. Bono ei ollut kiinnostunut, Sanni oli todella flegmaattinen. Luulen että tärpit ovat ohi.
* Päiväkokeilu. Ei onnistunut. Iltakokeilu sama juttu. Nyt luotetaan kahteen astutukseen juoksun 14. ja 15. päivä.
* Kävimme Mika ja Riika Leppisen luona Lahnuksessa. Näimme Nitron ja Jimin. Bono tuli hyvin niiden kanssa toimeen :).
* Bonoa ei käytetä Keijulle.
* Vuoto edelleen todella tummaa ja sitä tulee melkoisen paljon (jopa lenkillä kun pysähtyi, tip tip tip ;))
* Kirjoitimme sopimukset.

4.6.2004
* 1 astutus 3 vuorokautta/ 2 astutus 2 vuorokautta.
* Vuoto todella tummaa ja runsasta.
* Robertin lento siirretty lauantaiksi (5.6).

6.6.2004
* 1ast 5vrk/ 2ast 4vrk
* Sannin silmät peilattiin Karkun sprinkkunäyttelyn yhteydessä: ei mitään huomauttamista! :)

7.6.2004
* 1ast 6vrk/ 2ast 5vrk
* Iltapäivällä vaaleanrusehtavaa vuotoa, joka hieman limaista. Todennäköisesti juoksun loppusilaus.. ;)

8.6.2004
* 1ast 7vrk/ 2ast 6vrk
* Vuoto loppunut. Sanni on niin raskaana ettei tosikaan ;). Hyvin hellyydenkipeä eikä osallistu Ilonan ja Alman rientoihin mukaan.

12.6.2004
* 1ast 11vrk/ 2ast 10vrk
* Sanni syö kuin sika ja kävelee kuin kilpikonna ;). Luulee olevansa kantavana, saas nähdä mikä on todellisuus ;). Sanni söi tänään Sauvon mökillä hurjasti heinää ja oksensi pari kertaa; heinää..

13.6.2004
* 1ast 12vrk/ 2ast 11vrk
* Päivälenkillä pysähdyin rapsuttelemaan Sannia ja huomasin vaaleankellertävää vuotoa peräpeilissä. Onkohan normaalia? Jostain luin että näiden päivien sisällä saattaa tulla vähäistä vuotoa kun munasolut kiinnittyvät (?), toivottavasti näin. Vuoto ei haissut millekään. Eilen sanoin että Sanni syö kuin sika, ei pidä paikkaansa, ei sikaan mahtuisi noin paljon ruokaa mitä Sanniin uppoaa ;).

16.6.2004
* 1ast 15vrk/ 2ast 14vrk
* Sanni hyvin vaisu. Jaakko katsoi että lantio olisi levinnyt. Veikkaan enemmän lihomista ;).
* 28.5: Sannin masunympärys 48.5cm, rintakehän ympärys (leveimmästä kohtaa) 60cm.
Tänään: masunympärys n. 50cm (sanoinhan että ruoka on maistunut ;)), rintakehä 62cm :).
Että paisunuthan se on, mutta toisaalta, muistelin, että niin tuli Sannille viimeksikin leveyttä lisää vaikka oli vain valeraskaana..

18.6.2004
* 1ast 17vrk/ 2ast 16vrk
* Sanni pisti liinat kiinni lenkillä Jaakon kanssa, takapää kuulemma halvaantui täysin ja minä sitten hädissäni hakemaan autolla porukkaa Lepuskin nurkilta. Sanni juoksi mun luokse häntä iloisesti viuhtoen että se siitä sitten ;). Muutenkin tosiaan lenkillä havaittavissa "pientä" itsepäisyyttä ja kävelemättömyyttä..

21.6.2004
* 1ast 20vrk/ 2ast 19vrk
* Nirsoilua. Toissapäivänä Sanni irvisteli syödessään, mutta kaikki meni kuitenkin. Eilen jäi osa ruuasta kuppiin, samoin tänään. Makuhermojen kutkutukseen olemme ottaneet käyttöön kissanruuan (no, sitä Sanni on saanut ennemminkin ;)) ja uutena yrjölänpuuron. Saas nähdä mitä kaikkea tässä pitääkään syöttää kun aika etenee ;).
* Ultra-pohdintaa. Käytönnössä ajattelin viedä Sannin ultraan perjantaina 2.7 kun viimeisestä astutuksesta on kulunut *laskee* 30 vrk, viikkoina 4vk 2pv. Pitää varmistaa asia vielä lääkäristä, liian aikaista ei varmaan ainakaan pitäisi olla, mutta penturuuan kanssa pitää sumplia päivät niin, ettei olla myöhässä.
* Seuraava madotus menee onneksi vasta reilusti ultran jälkeen, noin 40vrk taisi olla sopiva.

23.6.2004
* 1ast 22vrk/ 2ast 21vrk
* Nirsoilusta ei tietoakaan ;). Sanni vuotaa, ei olla päästy näkemään että mitä, mutta pimpsa on välillä tahmea. Pullea tuo hurttimus on.. ei viitsi laihduttaa jos pentuja onkin tulossa.
* Labbis-Sanna katsoi tänään Sannia Larun koulutuksessa, kokeili tuntuuko pentuja. Ei tuntunut, mutta vielä ei tarvitse välttämättä huolestua, ollaan niin aikaisessa.

25.6.2004
* 1ast 24vrk/ 2ast 23vrk
* Eilen Sanni oksensi. Ruoka ei maistu oikeastaan ollenkaan..

26.6.2004
* 1ast 25vrk/ 2ast 24vrk
* Sanni oksensi kahdesti aamulla. Muutenkin olo pahoinvoivan näköinen ja unelias. Ruoka ei kelpaa..
* Todella hellyydenkipeä! :) Paino tasan 17 kg (ei siis oikeastaan muutosta) ja rinnanympärys 61cm (eli laskusuunnassa).

28.6.2004
* 1ast 27vrk/ 2ast 26vrk
* Ultra varattu ensi maanantaiksi, päiviä silloin täynnä viimeisestä astutuksesta 33.
* Ruokahalu edelleen aika kehno, nappulat eivät maistu. Sain menemään kolme ruokalusikallista liotettua papanaa päivällä makaronilaatikon seassa ;).
* Illalla meni ruokaa reilusti; pistin vauvan purkkiruuan sekaan viisi lusikkaa liotettua nappulaa ja kanalientä, annoksesta meni noin puolet. Ennen nukkumaanmenoa Sanni söi Ilonan ruuasta yli puolet (turvotettua nappulaa + kovia nappuloita + hieman kissanruokaa).

30.6.2004
* 1ast 29vrk/ 2ast 28vrk
* Ruokahalu ollut taas erittäin huono. Eilen ei mennyt oikeastaan mitään (lusikalla sain annettua vähän purkkiruoka-kanariisi-kanaliemi-kissanruoka-nappula -sekoitusta ;). Pekoni ja kinkku maistui Jaakon vanhemmilla.
* Iltaruoka: purkillinen tonnikalaa vedessä ;). Mikään muu ei maistunut.

1.7.2004
* 1ast 30vrk/ 2ast 29vrk
* Sanni ei suostunut syömään mitään, oksensi päivällä kerran. Oli ikävöinyt mua kovasti kun olin töissä. Illalla annoimme Sannille raa'an pihvin ja se maistui ;). Lisäksi on kulunut mandariinia.
* Joku mummo lenkillä oli todennut Jaakolle kun näki Sannin että tämä taitaa olla kantavana =O. Jaakko oli vain katsonut suu auki ja todennut että toivottavasti on! =D
* Masua kovasti tutkittu, pientä pyöreyttä havaittu (?) ja tisut punoittavat. Vuoto on runsasta, ollut nyt muutamana iltana.

3.7.2004
* 1ast 32vrk/ 2ast 31vrk
* Mökillä Sauvossa. Sanni hirmu uninen, oksensi aamulla. Vuoto runsasta edelleen.
* Penturuoan syöttäminen aloitettu, Purinaa, samaa mitä Sanni sai pentuna :). Maistuu, mutta ei kovin hyvin, Sanni haluaa että ruoka heitetään sille ja ottaa sitten kopin ;).
* Tisut punoittaa ja ovat hieman turvoksissa.

5.7.2004
* 1ast 34vrk/ 2ast 33vrk
* Kaksoset tulossa! Ultra aamulla Perkkaalla. Näkyi kaksi oikein reipasta pentua (jammasivat ruudun puolelta toiselle ;)). Kolmas saattaa tulla myös mutta epävarmaa. Ensikertalaisille oikein hyvä että pentuja tulee vähän ;). Sannin luonnetta ylistettiin kovasti! :)
* Tisut ovat kasvaneet hurjasti.

7.7.2004
* 1ast 36vrk/ 2ast 35vrk
* Ruoka maistuu hyvin: Aamulla kolme kourallista Purinaa (50g), päivällä 100g jauhelihaa, illalla 100g kissannappuloita (Mikan ja Heidin luona kylässä..) ja ennen nukkumaanmenoa sekoitus missä oli 100g Purinaa + 4rkl kissanruokaa + 100g jauhelihaa.
* Eilen Okko (faijan serkku) näki Sannin ja ihmetteli suuresti onko pentuja tosiaan tulossa vain kaksi ;). Taitaa olla isoja rääpäleitä.. =P
* Viivi ja Wagner todennäköisesti jammaavat kovasti Sannin masussa, varsinkin iltaisin, Sanni on hieman tuskaisen oloinen ;).

9.7.2004
* 1ast 38vrk/ 2ast 37vrk
* Eilen Sanni söi suht' hyvin: kissanpurkkiruuan Mikan ja Heidin luona, kotona 100g nappuloita, 100g jauhelihaa ja vauvanpurkkiruoka. Aamulla meni 100g nappulaa, 100g jauhelihaa ja kissanruokaa, maistuvuus ei ihan kauhean hyvä ;). Illalla Jaakko keitti Sannille kieltä - maistuvuus erittäin hyvä ;).
* Otin Sannista tänään muutaman kuvan - kuvat päiväkirjan alussa :). Kyllä niistä näkee että jotain on tulossa mutta ei kovin monta.. ;)

11.7.2004
* 1ast 40vrk/ 2ast 39vrk
* Ollaanpas tässä jo pitkällä raskauden kanssa! =O
* Sannin paino: 19kg! (26.6. tasan 17kg) Masunympärys: 55cm / Rintakehän ympärys: 63-64cm (26.6. 61cm). Rintakehän ympärystä on vain todella hankala katsoa, kun pitää saada mitta suoraan ja yrittää aina osua samaan kohtaan joka mittauskerralla ;). Lisuketta on siis tullut Sannin yleiskuvaan muutenkin kuin vain ajatuksissa ;).
* Eilen Sanni oksensi, tänään oli hieman ripulilla. Närästystä esiintyy ja syöminen on huonoa. Sisäelimet (sydän ja kieli) maistuvat, purina ei mene millään alas...
* Lenkkeily on onnistunut tänään hieman paremmin, päivällä kävin Sannin kanssa kahdestaan melko pitkällä kävelyllä. Illalla taas jarru päälle hätien jälkeen ;).
* Matolääke annettu kaikille (Axilur). Annan koko joukolle lääkkeen nyt kolmena päivänä, sitten mietitään uudestaan jatkoa..

13.7.2004
* 1ast 42vrk/ 2ast 41vrk
* Paino: 19.3kg/ Masu: 58cm/ Rintakehä: sama..
* Matolääke annettu kaikille kolmelle eilen ja tänään. Alma ja Sanni rouskuttavat, Ilona yrittää rouskuttaa mutta hieman sulanut tabletti putoaa sen verran usein lattialle että parempi työntää kurkkuun ;).
* Eilen Sanni söi todella hyvin nappulaa illalla, jopa 75g (hurja määrä ;)). Jauheliha, sydän ja kieli maistuvat edelleen (tosin aamulla aika huonosti..)
* Oksentelua eilen aamulla ja tänä aamuna, pientä raukkaa..
* Mun silmissä Sanni ei ole kauheasti pyöristynyt, muiden silmissä on. Kai tässä on muihin uskominen ;). Kävely ulkona on aika hidasta, rappusia ei halua mennä alas päin, ylös ne vielä kiivetään reippaasti.

15.7.2004
* 1ast 44vrk/ 2ast 43vrk
* Paino: 20.3kg/ Masu: 58-59cm/ Rintakehä: 67cm
* Olisi helpompaa jos pentuja tulisi paljon ja Sannista näkisi muutokset selvästi, nyt pientä katsotaan tyyliin "tulee pentuja, ei tule, tulee..." Ruoka ei oikein maistu, ei oksentelua. Eilen meni taas 75g nappulaa illalla ja toissapäivänä maistui Bento Kronen (Ilonan jämät). Muuten on syötetty sisäelimiä ja lihaa.
* Madotus (Axilur) hoidetaan usein mutta ei joka päivä -tyylillä. Eläinlääkäri sanoi että on ihan turhaa madottaa joka päivä, seuraava kerta vasta kun pennut syntyvät. Madotan kuitenkin ennen sitä pariin otteeseen, ihan varmuuden vuoksi. Koko joukko taas matokuurin alle pentujen synnyttyä :).

17.7.2004
* 1ast 46vrk/ 2ast 45vrk
* Eilen mahdollisesti tuntui pientä potkua Nunnun masussa :). Kuin kuplia. Toinen vaihtoehto on se, että ilma etsi tietään ulos, mutta ainakin tässä haluaa ajatella että ne oli pentujen pikku tassut ;).
* Sanni on oksennellut taas, eilen ja tänään, aamupahoinvointia. Kylläpäs se kestää.. raukka. Ruoka maistuu ajoittain, pikku määriä menee nappulaa, mutta lähinnä sisäelimiä ja lihaa on syötetty.

19.7.2004
* 1ast 48vrk/ 2ast 47vrk
* Eilen annoin Sannille matokuurin (Axilur), kolmen päivän kuuri jälleen.
* Tänään Sanni on ollut erityisen huonovointinen. Eilen meni alas taas Purinaa, aamulla Sanni ei syönyt mitään. Tarjosin lihaa ja kokeilin myös nappulaa. Sanni makoilee aikalailla ja on hyvin voipuneen oloinen. Reppana.
* Ostospäivä, hankittiin kaikkea tarpeellista synnytystä varten :).

21.7.2004
* 1ast 50vrk/ 2ast 49vrk
* Peräpeilistä vuotaa reilusti limaa. Närästystä, ruoka maistuu heikosti. Purina vaihdettu Nutroon. Musti ja Mirri ainakin lopettavat Purinan maahantuonnin, joten katsoimme viisaammaksi vaihtaa ruuan sellaiseen, mitä varmasti saa. Ilona söi Nutroa pentuna ja siitä on vain hyviä kokemuksia.
* Pienokaiset potkivat eilen kovasti :).

23.7.2004
* 1ast 52vrk/ 2ast 51vrk
* Jaakko ja faijakin ovat päässeet tuntemaan potkut :). Ihanaa pientä jumputusta.
* Ruoka maistuu syötettynä ;), nappuloiden lisäksi lisukkeena olen antanut jauhelihaa.

28.7.2004
* 1ast 57vrk/ 2ast 56vrk
* Paino: 20.7kg
* Pentujen tanssi näkyy ja tuntuu todella selvästi. Sanni-reppana on aika ihmeissään ;).
* Lämpöjä aloitettu mittaamaan viikonloppuna, vaihtelua 37.2'c - 37.9'c välillä. Nyt mittauskertoja kolmesti päivässä. Ruoka maistuu vaihtelevasti, muutama päivä takaperin Sanni söi innokkaasti nappuloita kiposta, nyt taas ollaan enemmänkin syöttölinjalla, että saadaan menemään edes muutama papana alas.
* Ulkoilun suhteen on aika hiljaista. Kerran päivässä Sanni jaksaa tehdä pidemmän lenkin (Sannin mittapuun mukaan siis 15-25min), muuten käydään pihapiirissä pyörimässä. Naapurit katsovat ihmeissään kun ensimmäisestä kerroksesta hurautellaan hissillä alas ;).

29.7.2004
* 1ast 58vrk/ 2ast 57vrk
* Torstai-perjantain välisenä yönä Sanni läähätti kovasti ja oli hyvin tuskaisen oloinen. Lämmöt koko päivän olleet hyvin lähellä 37'c, kuitenkin koko ajan sen yläpuolella (alimmillaan 37.0'c, korkeimmillaan 37.4'c). Lopulta Sanni rauhoittui klo4 ja mekin pääsimme Erikan kanssa nukkumaan ;).

31.7.2004
* 1ast 60vrk/ 2ast 59vrk
* Aamulämpö (kahteen kertaan mitattuna ;)) 36.8'c! Lämpöä mitattu päivän mittaan useasti ja aina vaan näyttää samaa lukua. Taitaa pennut saada yhteisen syntymäpäivän äitinsä kanssa :).
* Kovaa myllerrystä masussa ja tisuista vuotaa ajoittain maitoa.

1.8.2004
* 1ast 61vrk/ 2ast 60vrk
* Aamulla kello kuusi heräsin petaamiseen ja hurjaan läähätykseen. Olinkin ehtinyt nukkua noin tunnin siihen mennessä ;). Koko päivä meni Sannia seuratessa, lämmöt pysyivät koko ajan alle 37'c, Sanni oli todella levoton, pieniä hetkiä malttoi nukkua. Mitään ei kuitenkaan näkynyt, ei kuulunut.