.:. Aitoc's Avon - Kesäkuu 2007 .:.

4.6.2007

Virtuaalihiljaiseloa. Asunto alkaa olla puolittain paketissa, muutto puolentoista viikon päästä. Työpaikkaakin tuli vaihdettua. Ollaan käyty treenaamassa. Kisoissakin oltiin. Nähtiin myös Bumaa, aikamoinen vesipeto ja niin komea! Eli tosiaan, vain _virtuaalihiljaiseloa.

Sanni treeneissä heitti turbon päälle, sama vanha Nunnu tuli takaisin. Liekö tosiaan vaan valeraskaus, pitkittynyt sellainen, vai oma asennemuutos, turha hötkyily pois. Jaa'a. No, kisoissa viime pe ja kuinkas ollakaan, vauhtia piisasi, meinasi lähdöstäkin karata (tein sen tahallaan, nyin ja härnäsin.. ;)), tuli rimakin alas! :o No, ne kepit. Kahdelta radalta yhteensä kolme virhettä kepeille, kaikissa aloitus. Sanni kokeili toista väliä, väärää puolta, lisää toista väliä väärältä puolelta. Heh. No, jahka meni, pujotteli suht lujaa. En kehunut tuossa tilanteessa, en liioin kieltänytkään, otin vaan pois ja takaisin yrittämään. Söhläsin itse, eli samaa ongelmaa, nyt ei vaan tehdä siitä ongelmaa (ts, vauhti pois ja kepit ällöjuttu sen jälkeen). Toisella radalla HYL, juoksi kakkosesteen ohi, en palauttanut vaan pidettiin vauhti ja into yllä.

Lauantaina Jaakon veljen YO-juhlat, illalla katsomaan SG'n loppuradat ja kävelemään keskuspuistoon. Sunnuntaina aamupäivällä Hyvinkäälle Anskun, Ripan ja Elviksen kanssa lenkille, kiitos käärretorttu_muffinssi_jäätelö-kahveista. Ei ollut enää Santtua tuhisemassa, Santtu-cairn lähti koirien taivaaseen viemään mun Santulle terveisiä. :( Ei ole reilua että pienistä joutuu luopumaan näin aikaseen.. Päivällä anopille kylään, illalla Jaki-tolleria tapaamaan koirapuistoon. Paikalla oli myös urosenkku, Ilonaa pienempi (ja mä kun olen Iitua pitänyt suht pikkuruisena ;)).

Nyt ei olekaan kisoja tai mitään tiedossa sen kummemmin. Uusi työ ja tuleva uusi asuinseutu kaipaa omaa huomiota, nyt hiotaan juttuja kuntoon. Sannin ilmoitin hieman erilaiseen taippariin naapurimaahan, ei tainnutkaan olla sitten virallinen loppupeleissä (jäi epäselväksi) ja emme lähde sitä sinne asti katsomaan. Olisi käytetty sorsaa ja fasaania riistana, Sanni on molemmat nähnyt, niitä hyvin kantanut, mutta hakuruutua ei ole tehty, vain yksittäisenä. Jos kuitenkin vielä niitä variksiakin kokeilisi, oma asenne vaan taas kuntoon ja menoksi (jahka riistaa ylipäätänsä ensin jostain nappaisi matkaan ;)).28.6.2007

Elisan kanssa tappelua, tilattiin netti hyvissä ajoin jo huhtikuussa että se on meillä muuttopäivänä sitten uudella kodilla. Nyt ollaan kaksi viikkoa odoteltu ja tyhjää vaan luvataan. Onneksi on paljon muuta ohjelmaa, ei ole netissä aikaa edes pyöriä, toisaalta, nettiyhteiskunnassa mm. laskujen maksaminen ja agikisailmojen etsiminen ja hoitaminen on hankalaa..

Tytöt viihtyvät enemmän kuin hyvin Nummelassa omalla pihallaan maaten ja kaivellen, isossa lähimetsässä riittää haisteltavaa ja tutkittavaa, ja on se rauha niin ihanaa kahden vuoden keskustassa asumisen jälkeen! Työmatkaankin on jo tottunut. ;) Se että kauppa ei enää ole 200 metrin päässä on vielä hämmästys, jokaisesta kauppareissusta täytyy oikesti tehdä reissu (nimimerkki, käynpä yhtäkkiä väsyneenä pyörällä..)

Ilona oli tuossa faijan luona kylässä viikon päivät, nyt on taas lauma koossa ja tänään haetaan pieni Pilkkunen meille viikoksi pariksi. :) Jatkamme tosiaan Tanja tappelua Elisan kanssa, josko sen netin saisimme niin heitän kyllä sua niillä kuvilla niin ikävä ei niin kovaksi pääse. Ja pst. tällä kertaa emme päästä vapaaksi, Vilkun tuntien salama iskisi juuri sillä hetkellä.. ;)30.6.2007

Nummelassa netti, ainakin jonninmoinen. Jatkossa ehkä siis luvassa jotain päivityksiä paremmin. Elo neljän koiran kanssa sujuu taas mukavasti, on se huomattavasti helpompaa maalla kuin kaupungin ytimessä. :)


Todiste Tanjalle, koirasi hemmotellaan täällä pilalle
* Megaluiden ja
* Juustomakkaroiden avulla. ;)


Saisiko lisää makkaraa, jäi nälkä..