.:. Aitoc's Avon - Tammikuu 2006 .:.

12.2.2006

Olimme eilen Sannin kanssa pitkästä aikaa taas agissa.

Harjoittelimme kahta rataa, joista jälkimmäistä kahdella variaatiolla. Ensimmäisessä radassa oli hyppy, u-putki, hyppy ja hyppy. Ensin putken jälkeen puolenvaihto valssilla, ja toisella kerralla uutena persjättö, eli vaihdoin puolta niin että Sanni jäi taakse. Putkella hyvä harjoitella, koska koiralle lopputulos on sama.

Toisella radalla oli hyppy, s-putki, muuri, hyppy, hyppy, muuri ja hyppy niin, että keskimmäisillä hypyillä lähdettiin takaisin päin. Putken jälkeen valssi, muurin jälkeisellä hypyllä takaaleikkaus, seuraavalla hypyllä valssi. Toisella kerralla muuten periaatteessa sama, mutta toisin päin, muurilla siis ristiin. Lopussa harjoiteltiin keppejä.

Omana huomiona treeneistä, että edelleen sanon käskyt aivan liian myöhään (tiedostan sen mutta en osaa muuttaa tapaa toiseksi, se jotenkin aina unohtuu juostessa), ja kouluttajalta kommenttina, että käsimerkit saisivat olla selvempiä. Eron huomasi, Sanni meni heti sujuvammin.

Sanni osallistuu kesällä agirotuun Agryn tollerijoukkueessa. :)

14.2.2006

Ystävänpäivän kunniaksi tarjosimme rakkaimmille ystävillemme niin mukavan päivän, kuin vain mahdollista. :) Onneksi koulussakin oli lyhyt päivä ja pääsi pian tyttöjen luokse kotosalle. Kouluhommatkin siirrettiin syrjään.

Aamulla koulumatkalla ajoimme autolla Rajasaareen ja lähdimme jäälle talsimaan. Jotain kolme varttia ehdimme ihmetellä, kunnes oli lähdettävä. Olisihan siellä reilusti pidempäänkin viihtynyt. Illasta uudestaan jäälle, tällä kertaa kävelin tyttöjen kanssa lähirantaan ja lähdimme siitä jäätä tarpomaan. Kävimme melkein Rajasaaressa asti kääntymässä ja aikaa kului reilu kaksi tuntia.

Suurta ihmetystä jäällä herätti pariskunta, joka nautti täysin rinnoin jäästä ja kauniista maisemista. Hulluttelivat ja puhuivat melko kovaan äänensävyyn. Siitäkös tytöt olivat kummissaan, hieman piti haukahtaa, murahtaa, ja pyöriä epäluuloisena ympyrää. Kaiken kruunasi kun pariskunta päätti tehdä lumienkeleitä, joilloin koiralauma oli tasan tarkkaan sitä mieltä että ne ihmiset varmasti vähintään tappoivat toisensa. Yritä siinä nyt olla lujana ja komentaa kun Sannillakin selvästi lörähti pöksyyn. xD On ne hassuja.

Kotona leivottiin pullaa, koirille tietenkin kanssa. ;)

25.2.2006

Vieraskirjamme on 'hauskasti' päässyt häirinnän kohteeksi. Edesauttaa varmasti oman viekun tekemistä. ;)

Agitreeneissä oli tänään muutama haastava rata. Oli viemistä ja tiukkoja käännöksiä. Sanni suoriutui mallikelpoisesti mutta ohjaaja voisi hieman miettiä käsiään ja sanomisiaan, myöhässä ja puulleelliset ovat. :P Hm. Kepit menee todella hienosti, renkaalla Sanni hyppäsi sivusta kun teimme lentävän lähdön enkä millään ehtinyt näyttämään oikeaa kohtaa mistä hypätä (niin kuin tuo pelle ei tietäisi..) Varaslähtöjä muutenkin ilmassa ja ylösmenokontaktit melkein yli. Pitää puuttua asiaan heti ettei muodostu suurempaa ongelmaa. Selkeästi huomasi että tauko oli liian pitkä ja intoa paljon.

Olemme lenkkeilleet hiihtolomaviikolla todella paljon, 2.5h vapaanaololenkki päivittäin metsässä tai jäällä. Toissapäivänä teimme Vaakkoissa lähes 4.5h lenkin, vähän eksymisenkin syytä, tarkoitus oli jättää kävely noin kolmeen tuntiin. ;)

Alma aloitti eilen illasta lätkämatsin jälkeen juoksunsa. Kun yhdestä selviää, alkaa seuraava. :D